Privata tjänster

Vi är noggranna, har känsla för detaljer och vi vill lämna varje uppdrag med en känsla av perfektion.

Samma städare

Erfaren städare

Försäkring

Kontrollerade i belastningsregistret

Nöjd kund-garanti

Ingen bindingstid och fria av- och ombokningar

Öka trivseln hemma med städning

Har du fullt upp med livspusslet? Då kan hjälp med städning hemma vara en god idé för att underlätta din vardag.

Vi har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje skrymsle och vrå skinande rent. Tryggheten och kvaliteten säkras genom att det är samma person som utför städningen hemma hos dig varje gång.

Slipp tankarna på städning på fritiden – låt oss ta hand om dina städbestyr så att du kan ägna tiden åt roligare saker. Boka löpande städning utan bindningstid.

Rut - så funkar det!

På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Genom Rutavdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år.

Det gör att du kan få 50% skatteavdrag på våra tjänster till privatpersoner.

Läs mer hur det fungerar på Skatteverkets hemsida.

Våra tjänster för dig som privatperson

Det krävs tillit för att släppa in en ny person i sin bostad och det tar vi på största allvar. Hos oss får du samma städare på samma dag och samma tid. Med vår löpande hemstädning får du en enklare vardag.

Vi vet att det är en utmaning att få ihop livspusslet och hinna med sånt som att handla, laga mat, träna, tvätta, diska och städa.
Att självmant dra fram dammsugaren och städmoppen en ledig kväll är inte alltid vad man vill göra, därför finns vi här för dig.

Inför flytt är det många saker att tänka på. Om det inte är att hitta flyttfirma eller teckna ny hemförsäkring så ska man rensa ut och packa ner rätt sak i rätt låda. Kort och gott kan flytten kännas som ett besvärligt moment oavsett hur, när och var man ska flytta.

Att hålla köket och badrummet rena är avgörande för en hälsosam och trivsam miljö.
Genom regelbunden städning och desinficering kan man skapa en fräsch och hygienisk atmosfär som främjar välmåendet i hemmet.

Våra erfarna fönsterputsare har genomgått en intern utbildning inom fönsterputsning för att säkerställa att dina fönster blir skinande rena och att inga skador sker under tiden som tjänsten utförs.
Vår förhoppning är att vi kommer putsa era fönster många år framöver och för det krävs kvalitet och tillit. Därför lägger vi stor vikt vid att göra dig nöjd.

Boka din tjänst redan idag!

Få tid över till det som är viktigt för just dig och låt oss ta hand om städningen. Fyll i vårt formulär och boka din önskade tjänst redan idag.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Org.nr: 559208 – 1029 | Företaget innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är registrerat för moms.

© 2023 C.S Städ.